dimarts, 15 de març del 2011

Fem plorar

Quin desastre, les darreres noticies diuen que no s'arrivat a cap acord per tal d'intervindre i ajudar a l'oposició d'en Ghadafi, així ens va, que hem d'esperar dels nostres dirigents, pot ser que també tindrem que aixecar-mos i demanar la intervenció a Líbia.
El Japó pitjor, rèplica amb un terratrèmol de 6,7 i explosió d'un altre dels reactors de la central, sincerament després ens diran que que les nuclears no tenen cap perill, aquest mati he sentit al batlle d'Ascó, i és alló de que els diners quantes boques tanquen, solament sabia dir que ell tenia constància del pla extern, que  depenia de l'ajuntament però que de la resta de plans no en tenia constància. I que a Ascó no podria passar el que ha passat a Japó, sincerament els nostres polítics fan riure per no dir un altra cosa.
Un altra cosa és la llicenciatura de la nostra vicepresidenta, diu que va ser un error, sincerament un error que tenia al seu bloc al seu twitter, i al seu curriculum és bastant estrany, crec que tots sabem alló que tenim i el que no. Pot ser alguns/es és passen d'espabilats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENCICLOPÈDIA-DICCIONARI